Welkom op de site van Ebo van den Bor!

Dé toonaangevende groothandel voor de Oriëntaalse en Mediterrane horecaondernemer in Europa. Tevens uw leverancier voor uw Cafetaria.  Klik voor een overzicht van ons uitgebreide assortiment op de voor u geschikte  productcatalogus hieronder. Wordt klant en profiteer altijd van vaste lage prijzen! Wilt u altijd als eerste onze Nieuwsbrief ontvangen met de nieuwste aanbiedingen? Klik dan hier! 
 

Ebo van den Bor ondersteunt het StreetSmart initiatief in Nederland en België. StreetSmart zamelt, middels deelnemende restaurants, geld in voor de straatkinderen van Zuid Afrika.

Ebo van den Bor ondersteunt het Maitland Cottage Home Zij geven hoop en verzorging aan kinderen met een orthopedische handicap.

Ebo van den Bor ondersteunt Human Rights Watch. Human Rights Watch is een internationale niet-gouvernementele organisatie die zich richt op de aanpak van mensenrechtenschendingen.

Ebo van den Bor ondersteunt het VUmc CCA vroeg-diagnostiek Stichting VUmc CCA zet zich al meer dan 30 jaar in en maakt onderzoek, behandeling en faciliteiten van VUmc Cancer Center Amsterdam mogelijk.

 

 

disclaimer